تولید ۲۵ اثر نمایشی جدید با محوریت «مقاومت و اتحاد ملی» | «اسفند» و «صبح اعدام» به تلویزیون می‌آیند

  • کد خبر: ۴۰۱۸۴۸
  • ۰۴ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۶:۰۴
تولید ۲۵ اثر نمایشی جدید با محوریت «مقاومت و اتحاد ملی» | «اسفند» و «صبح اعدام» به تلویزیون می‌آیند
فیلم‌های سینمایی «صبح اعدام» و «اسفند» از تلویزیون پخش خواهند شد.

به گزارش شهرآرانیوز، هنرمندان نمایشی سراسر کشور در ادامه تعهد و ادای دین خود به میهن اسلامی ۲۵ اثر نمایشی جدید تولید کردند.

پیش از این در ایام جنگ تحمیلی رمضان، شاهد حضور پرشور و ادای دین هنرمندان نمایشی و تولید ۲۲ اثر نمایشی در مراکز استانی حوزه هنری انقلاب اسلامی در سطح کشور بودیم. در دور جدید حضور و فعالیت هنرمندان نمایشی حوزه‌های هنری سراسر کشور، ۲۵ اثر نمایشی جدید (در مجموع ۴۷ اثر) با محوریت «امید، مقاومت، اتحاد و همبستگی ملی» تولید شده که همچون تولیدات نمایشی گذشته، در موکب‌ها، میادین و تجمعات مردمی استان‌ها به اجرا درمی‌آیند و جلوه‌ای از همدلی و روحیه پایدار ملت ایران را به نمایش می‌گذارند.

آثار نمایشی جدید عبارتند از:

۱) نمایش خیابانی (کوله پشتی صورتی) استان ایلام

۲) نمایش خیابانی (مرگ تاجرانه) استان اردبیل

۳) نمایش خیابانی (سجیل) استان تهران

۴) نمایش خیابانی (جمی کاستی) استان اصفهان

۵) نمایش رادیویی (مدار دلیران) استان آذربایجان شرقی

۶) نمایش رادیویی (منیم آنام ایران) استان آذربایجان شرقی

۷) نمایش رادیویی (صبح همدلی) استان آذربایجان شرقی

۸) نمایش خیابانی (بال فرشته) استان اصفهان

۹) نمایش خیابانی (در آغوش آهن) استان اصفهان

۱۰) نقالی (شیر دختران ایرانی از نسل گردآفرید) استان خراسان رضوی

۱۱) نمایش خیابانی (برای وطن) استان زنجان

۱۲) نمایش خیابانی (مرد میدان) استان هرمزگان

۱۳) نمایش خیابانی (بچه‌های آسمان) استان مرکزی

۱۴) نمایش خیابانی (چشم و چراغ شهر) استان هرمزگان

۱۵) نقالی (حماسه امروز) استان خراسان رضوی

۱۶) نمایش خیابانی (شجره طیبه) استان هرمزگان

۱۷) پرفورمنس (پرچم ایران) استان خراسان رضوی

۱۸) نمایش خیابانی (حرف دل) استان سیستان و بلوچستان

۱۹) نمایش خیابانی (به کدامین گناه) استان اصفهان

۲۰) نمایش خیابانی (غیرت) استان لرستان

۲۱) نمایش خیابانی (برای وطن) استان زنجان

۲۲) نمایش خیابانی (شجره طیبه همیشه زنده است) استان هرمزگان

۲۳) نمایش خیابانی (زنگ بهشت) استان اصفهان

۲۴) پرده خوانی (آرش کمانگیر) استان اصفهان

۲۵) نمایش خیابانی (پیک نینوا) استان سمنان

«اسفند»؛ بازخوانی عملیات خیبر در قاب تلویزیون

فیلم سینمایی «اسفند» با محوریت بخشی از زندگی شهید علی هاشمی و طراحی عملیات خیبر، در روز‌های ابتدایی سال ۱۴۰۵ از شبکه سه سیما پخش می‌شود.

فیلم سینمایی «اسفند» به نویسندگی و کارگردانی دانش اقباشاوی و تهیه‌کنندگی مرحوم جلیل شعبانی و مهاجر توحیدپرست، چهارشنبه ۵ فروردین ماه ساعت ۲۳:۳۰ از شبکه سه سیما پخش و ساعت ۱۰ روز بعد بازپخش خواهد شد.

فیلم سینمایی «اسفند» که محصول مشترک سازمان هنری رسانه‌ای اوج و بنیاد سینمایی فارابی است، روایتی از مقطعی مهم در زندگی شهید علی هاشمی را به تصویر می‌کشد، فرمانده‌ای که نقش مؤثری در شناسایی و طراحی عملیات خیبر در قرارگاه سری نصرت ایفا کرده است.

پخش فیلم سینمایی «اسفند» در تقارن با فضای این روز‌ها که با عنوان «جنگ رمضان» شناخته می‌شود، امکان بازخوانی تجربه هشت سال دفاع مقدس را در نسبت با تحولات جاری فراهم می‌کند.

«صبح اعدام»؛ قصه طیب حاج‌رضایی روی آنتن صداوسیما

فیلم سینمایی «صبح اعدام» راهی آنتن شبکه چهار سیما شد.

فیلم سینمایی «صبح اعدام» به کارگردانی بهروز افخمی و تهیه‌کنندگی علی شیرمحمدی محصول سازمان سینمایی سوره و بنیاد سینمایی فارابی برای اولین بار امروز سه‌شنبه ۴ فروردین ماه ساعت ۲۰:۳۰ راهی آنتن شبکه چهار سیما می‌شود.

همچنین تکرار این فیلم سینمایی چهارشنبه ۵ فروردین ماه ساعت ۹:۳۰ صبح پخش خواهد شد.

مسعود شریف، داود فتحعلی‌بیگی، پوریا منجزی، مهرداد نیکنام، محسن آوری، کاوه دارابی و فریبا آذرشب سایر بازیگران این فیلم هستند.

«صبح اعدام» برشی از لحظات پایانی زندگی طیب حاج رضایی و اسماعیل رضایی است که در پی قیام خونین ١۵ خرداد سال ۱۳۴۲ محکوم به اعدام شدند. داستان این فیلم در فاصله زمانی ۵ تا ۶:٣٠ صبح این روز روایت می‌شود.

این فیلم نامزد ٨ سیمرغ و برنده سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی از چهل و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.